Co kukaš?

pondelok, marca 24, 2008

Pohlady

Cely svet je dole hlavou.Na Vianoce prsi a na Velku Noc snezi.Sneh na Velku Noc je ako facka od prirody.Ked zase musime vytiahnut veci, co boli uz vyprane a skoro odlozene na dalsi rok. Kvety uz uz kvitli a zrazu ich zamrazilo. Asi to s tym globalnym oteplovanim bude naozaj pravda:-)
Niekto mi povedal,ze cca 2040 bude UK pod hladinou mora. Ani ma to neprekvapuje.Potom o niekolko storoci ho budu hladat ako Atlantidu.No asi sa im to bude lahsie hladat,kedze Londyn ma aj nejake tie vyssie budovy. Ak niekto este na tomto svete teda bude.Niekedy si zelam,aby uz ten koniec prisiel skoro a niekedy ani nie.To zavisi od toho,ako sa na to pozeram.Prave dnes by mi koniec bodol.Ale ked je dobre,potom sa zase clovek udomacni a koncit sa mu nechce.Esteze si o tom nikto z nas nerozhoduje,lebo to by bol chaos.Ako ked sa bohom stal Bruce vsemohuci a narobil katastrofu.

Na niektore veci na tomto svete sa mi zmenil nazor.Niekedy sa mi zdali neprijatelne,teraz su uz uplne normalne.Neviem,ci je to dobre,asi nie,ale co uz.