Co kukaš?

streda, januára 30, 2008

nove dni

po dlhom case som zavitala zase sem a snad uz teraz bez obrazkov.
Dnes mi manazer poradil,ze ak chcem odist,tak uz navzdy.Tak som si povedala,ze zbalim svojich 7 slivak a poberiem sa do novej prace,ktora aspon nevyzera,ze ju kazdu chvilu zatvoria.mozno sa potom s majkou vratime skrabkat mu na dvere,ktore uz neotvori,ale momentalne sa nedame nahovorit.nerozumiem preco mu ostatne dievcata este veria.staci im,ze im slubi viac penazi a uz su ticho a nadalej sa nudia denne v praci a hovoria ake je to hrozne,no nesnazia sa o ziadnu zmenu.zmena je riziko.

minule prisli 2 dievcata do prace este opite po predchadzajucej noci.boli blede ako steny a nadavali a zelala som si ,aby sa obcas robili testy na alkohol u nas.totiz sme security spolocnost.a ked uz security je opita...

majka a milan uz v nedelu idu domov,no a lucy ich vystrieda na chvilu.aspon tu budem mat nejaku spolocnost.ja peto a lucy.to bude rodinka.

utorok, januára 01, 2008

Vyskum

Tak a uz na mna lezie choroba.Zacina sa to zvycajne bolestou hrdla,ktora potom prejde do nadchy,ale tentoraz je to stale na bode "bolest hrdla"Snazim sa zo vsetkych sil potlacit to,dokonca si vyrabam aj cibulovo-medovu stavu,ktora by mala sluzit proti kaslu,ale mozno aj proti hrdlu.
Moja praca mi umoznuje maximalne mnozstvo casu na sedenie v teple,pretoze sice musim rano vstat,ale zvycajne o 12 som uz doma a zacina sa liecenie. No nie som sama,kto je obetou chorobneho utoku.Aj niektori kolegovia v praci sa tak tvaria.No nie som si teraz celkom ista,ci to nie je preto,ze vcera oslavovali az do dnesneho rana a dnes prisli s alkoholickym dychom a nastastie nikoho neotravili,lebo pasazierov bolo tak malo,ze si mohli dychat kolko chceli.Myslim si,ze uz vsetci sladko spia,ako sme spali aj ja a Majka,len Milan sa tvaril ako zbity pes,lebo musel ist do prace na 1 poobede.No myslim si,ze sa mohol vyspat rano.
Minule som si robila maly vyskum o saudskej krajine,aby som bola trocha v obraze,o co im tam ide,tak som nasla par zaujimavych obrazkov.






Niektore z nich su dost smiesne,ako napriklad to porovnanie plaviek.Ale ten obrazok o tom,ze ako chcu moslimovia ovladnut europu az taky smiesny nie je.
Tak to bol ten moj vyskum.Nabuduce si vezmem na musku Rusko.Ale to neslubujem,lebo sluby sa slubuju...sa raduju.
Idem si dat kapustnicu.