Co kukaš?

sobota, septembra 03, 2005

Krátke udalosti

Dobré ránko a máme tu september...už síce nie prvého,ale predsa len september znamená začiatok školy a iných povinností.
Včera, teda v piatok večer sa stretol KECY tím na priateľskej porade o after KECY párty. Stretnutie prebiehalo vo veselom duchu až sa pán bývalý camp leader vyjadril,že keď budú prichádzať noví členovia do tímu,tak musia prejsť psychologickými testami zrelosti. Okrem iného vylepil facku jednej nevinnej členke za úprimnú poznámku.Ale nie je facka,ako facka a členka sa neurazila,iba sa všetci smiali.Ďalším sprievodným znakom porady bolo vyliatie coly na stôl plný papierov a odbočovanie od témy.Ale nakoniec sa tím dohodol na krokoch,ktoré sú potrebné k dosiahnutiu úspešného cieľa - dobrej párty.

Ďalšou udalosťou, ktorá predchádzala tímovému stretnutiu ,bola dlhá poloprebdená noc 5 dievčat tzv.párty.Táto noc bola veľmi príjemnou vecou,lebo znamenala stretnutie starých kamošiek, ktoré kedysi dávno spolu rástli a slúžili a takýto starí priatelia sú nenahraditeľní novými.Lebo aj napriek tomu,že už nie sú často spolu,tak sa veľmi dobre poznajú a nevedia si klamať.Takže až o pol 4 ráno sa konečne dorozprávali a vydali sa na odpočinok. Jedna z nich na druhý deň prudko ochorela a je to veľmi smutné,ale je skvelé, že sa mohli takto stretnúť.

A čo je ďalšou novinkou,alebo už ani nie novinkou v meste na Toryse? Strašne veľa svadieb alebo nových detí,úplne čerstvých. Týždeň, čo týžden. A aká je z toho výhoda? Koláče samozrejme.