Co kukaš?

pondelok, augusta 29, 2005

Zvieratká z domu

Jednu sobotu ráno som ako stále vstala a čakala som,kým ma oco odvezie na dedinu,kde tvyčajne trávim soboty.Tam je jeden dom a kopu ľudí v ňom
Okrem ľudí tam býva aj nejaké to množstvo zvierat.2X pes a niekoľko kotkodákajúcich supov. Každé zviera má v tom dome svoj vlastný domček. Napríklad Laura býva v žltej debničke na chodbe
ale väčšinou tam nie je,ona má totiž svoj gauč,kde sa vyvaľuje a keď ju nenájdem tam,tak určite je zašitá niekde,kde môže pozorovať dianie na dvore a každého otravovať. Laura je naša hračka,veľmi neposlušná a lenivá,ale zato milá a prítulná...každý ju má rád.
Ďalším zvieraťom v dome,alebo lepšie povedané pri dome je Harino.Veľký pes, ktorý sa musel popasovať so stratou časti priazne,keď doniesli Lauru,ale stále je to krásny a obdivovaný veľký pes. Ale pozor, keď sa s ním niekto naháňa, tak po prvé:nemá šancu vyhrať a po druhé: môže byť prevalcovaný.
Ale inak, keď patrí k priateľom obyvateľov domu,tak sa mu nič nemôže stať, keď sú domáci doma.Ale keď nie sú doma a nablízku ,tak "Nepreliezaj plot"!
Okrem psov bývajú v dome aj ľudia,ale o tom inokedy...