Co kukaš?

piatok, júna 23, 2006

Leto leto vie tooo.

V rámci krásnych letných dní sa mysle niektorých ľudí uberajú smerom k športu a zábave.Tak napriklad Mike a Ryan robia rôzne zdraviu prospešné akcie ako futbal, či ultimate freesbee.
Stretávajú sa tam študenti,ktorí snáď aj na camp pôjdu a keď nie,tak aspoň si pokecajú anglicky.Ale včera na tom "športovom stretnutí" bola zábava,lebo Mike chcel chalanov naučiť myslím US futbal,ale oni to nechápali,tak väčšinou postávali a radili sa, až kým nezačalo liať hihi

Niektorí sa asi zo zúfalstva utiekali k telefónom a tvárili sa,že si musia vybaviť dôležité hovory.Ale možno fakt museli,len zábavné to bolo pre pozerajúce sa dievčence ukryté pod dáždnikom. Skončilo sa to tak,že sme všetci museli utekať pred nečakaným lejakom a jeden dáždnik ani náhodou nestačil.Mike nás všetkých pozval na kofolu a priebežne sa chodil pozerať na stav futbalu,ktorý v tom čase prebiehal v DE.Myslím Taliansko Česko.


No a kým študenti si chodia hrať futbal a športovať, tím KECY rozdelený na niekoľko menších tímov sa stretáva a pripravuje KECY camp.Je to super,že camp sa nám blíži a že pracujeme na tom.
No a posledná poznámka je.Blahoželám Anka k ukončeniu prvého ročníka.Anka na tíme zaspávala po preučenej noci,ale malo to zmysel.