Co kukaš?

streda, júna 07, 2006

Hello indiáni

Magický deň pošooool a nikomu sa nič neprihodilo.A nakoniec bol celkom fajn.Nejakou zhodou náhod (ooops sorry náhody neexistujú) som sa dostala do AC v KE. Kde sa stratili plány, že konečne napíšem koľko peňazí budeme potrebovať na enighty? Aaale veď duchovná strava je dôležitejšia ako nejaké rozmýšľanie nad peniazmi.No no no ako kedy,ale do zajtra to ešte stihnem. Ale vráťme sa k AC. Je to tam iné,ako za našich starých druhoročníkových čias,keď sa mládeže uskutočňovali v kinosále, kde sa nedalo len tak nenápadne prísť a odísť. No ale pekne pekne, ako sa tam dá zašiť.
Hned na začiatku dostali apači pokarhanie podobné tomu, čo dáva PM u nás a tak aspoň viem, že ani apači nie sú dokonalí(aj keď Winnetou bol). Karhal ich za to, že sa všetci, ktorí mohli, nezúčastnili streetbalovej akcie. No čo povedať. Aj s ním súhlasím ,aj nie.Môže byť obojstranný názor? A potom ich ešte karhal, že keď tlieskajú cez chvály tak buď poriadne,alebo vôbec. K tomu sa tiež nevyjadrím,lebo...
Potom chlapci vraveli svedectvá z tej akcie.Muselo byť skvelé vidieť ako sa otvárajú dvere, ktoré boli dovtedy zatvorené. Ako mali dosť peňazí, ako sa zmenilo počasie...Povzbudzovali ostatných do hovorenia o Bohu spôsobom,že nie ľudia majú prísť k nám ale my k nim. Čo je jasná vec,len niekedy dobré pripomenúť.
Téma bola o Duchu človeka. Uvedomujem si,že je dobré vedieť vybrať si a neprijímať všetko.A keď je dobré jedlo,vybrať sa dá.

No a čo ešte včera v KE? Stretko s Katkou nevyšlo,ale zato s Aďou bolo.Tiež nečakane s DI v Optime.Mladý pán je už čerstvý Ing. To čo všetci toho roku končia?A kto bude končiť o rok? A odkiaľ toľko pracovných miest? a a a a síce, kto povedal, že chcú pracovať? Takže ufff dobre. Blahoželáme Dano...