Co kukaš?

utorok, novembra 21, 2006

Film

Vznika novy film.Ma nazov "Take it easy" a je o 2 dievcatach,ktore si mysleli,ze idu do anglicka,ale najprv sa ocitli v Kurdistane a potom v Indii.Je to o ich zazitkoch a prekvapeniach a tak.Myslim si,ze naklady na vznik ani nebudu az take vysoke,ale sledovanost bude obrovska...

Urobila som test vlhkosti v nasej izbe.Nechala som keksik von z plechovky na niekolko hodin a potom som ho zjedla.Bol makky a vlhky bleee.Obcas zo stropu kvapka taka zlta voda,ale Jeff(majitel,ci spravca domu-z Pakistanu) tvrdi,ze to nie je problem.No sak nie je,kym neprsi.Ono to az tak velmi nekvapka,ale niektori ludia,co som s nimi v izbe potom maju pocit,ze chcu ist na wc haha.

Vonku je riadna kosa,no niekomu to nevadi.Napriklad indky vytrvalo nosia slapky a tie svoje pyzama,ci ako nazvat to tenke oblecenie.A aj ked nemaju pyzamo,pre istotu nemaju v topankach ponozky,lebo ponozky neznasaju.

Dnes som v praci voskovala take kovove veci.Bola to celkom zaujimava cinnost,keby som si nepovoskovala aj cast oblecenia.

Ked Ivana ide do prace na 10:00,vstava o 6:30...ja ked idem do prace na 8:00, vstavam o 6:30...niekde je chyba,ale neviem kde.A to sa rano aj ucesem.

Vcera prisla Mahndi dole,ze sa citi zle a je chora,no ked som sa opytala,kto chce zmrzlinu...uz nebola chora:)

Nevieme kde je Shilpee,lebo jej manzel tvrdil,ze je v nemocnici s jeho sestrou,alew vsetci vieme,ze on sestru nema a ked ma ,tak urcite nie v anglicku.niektori ludia tak klamu,ze potom uz ani nevedia,ze co povedali predtym.

Idem domov,zapnut kurenie a uvarit si krupicu.

NEPREZVANAJ MI S CLEARkom. Nema to zmysel!!!!!!!!!

utorok, novembra 07, 2006

S kym byvam

To je Hila a jeho zena Mahndi:


Napis na tricku toho chlapca presne vyjadruje jeho charakter.to je syn mahndinho sefa,teda synovia.jeden je este malicky,ale ten druhy...ked ma prist,vykladame veci hore,alebo zatvarame si izbu na kluc.


To je len ukazka,ako to asi vyzera v indickom manzelstve...s tymi sme byvali predtym.Prosim Rajender a Shilpee.

Najdu sa aj pekne veci

V sobotu som navstivila park pri nas:





To len aby to nevyzeralo,ze su tu len skarede miesta.

pondelok, novembra 06, 2006

Moj postoj dnes

Odporna hnusna krajina,keby ju tak prilivova vlna zmietla do mora aj s celou tou jej vladou a vsetkymi ludmi,co sa nevedia spravat a ani poriadne usta otvarat,ked rozpravaju a lezu mi na nervy,aj vsetci ti ludia z inych krajin so svojimi zvykmi a napadmi a postojmi a farbami a oblecenim a vrieskanim a odhadzovanim odpadkov v autobusoch a po uliciach. Hnusni anglicania co si myslia,ze su najlepsi na svete a ze mozu vsetko a ze mozu posliapat po ludoch,kedy sa im zachce a davat im nejake podmienky a ked sa im znepacia,tak sa na nich vykaslat.Hnusni indovia,co od rana do vecera len klamu a nepovedz toto a nepovedz tamto a tomu nevrav hento a clovek potom uz ani nevie,ci moze povedat svoje meno.Otravni kurdi,co chcu telefonne cislo a nedaju pokoj.Hnusna zima bez snehu,hnusne vlhko ,skarede macky po uliciach s obojkami.Uzasny slovnik poprepletany slovickami zacinajucimi na F.Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A mozem ist domov na nas lunik 9,a tesit sa,ze zajtra zase bude rano a zase nejaky krasny a pokojny den plny radostnych prekvapeni.