Co kukaš?

pondelok, novembra 06, 2006

Moj postoj dnes

Odporna hnusna krajina,keby ju tak prilivova vlna zmietla do mora aj s celou tou jej vladou a vsetkymi ludmi,co sa nevedia spravat a ani poriadne usta otvarat,ked rozpravaju a lezu mi na nervy,aj vsetci ti ludia z inych krajin so svojimi zvykmi a napadmi a postojmi a farbami a oblecenim a vrieskanim a odhadzovanim odpadkov v autobusoch a po uliciach. Hnusni anglicania co si myslia,ze su najlepsi na svete a ze mozu vsetko a ze mozu posliapat po ludoch,kedy sa im zachce a davat im nejake podmienky a ked sa im znepacia,tak sa na nich vykaslat.Hnusni indovia,co od rana do vecera len klamu a nepovedz toto a nepovedz tamto a tomu nevrav hento a clovek potom uz ani nevie,ci moze povedat svoje meno.Otravni kurdi,co chcu telefonne cislo a nedaju pokoj.Hnusna zima bez snehu,hnusne vlhko ,skarede macky po uliciach s obojkami.Uzasny slovnik poprepletany slovickami zacinajucimi na F.Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A mozem ist domov na nas lunik 9,a tesit sa,ze zajtra zase bude rano a zase nejaky krasny a pokojny den plny radostnych prekvapeni.

5 Comments:

  • At 12:33 PM, Anonymous Anonymný said…

    ahoj, sestra. myslim na teba, hlavne ked ma napadnes v myslienkach...drz sa...tina

     
  • At 6:23 AM, Anonymous Anonymný said…

    Katka, som sa smiala cely cas co com to citala lebo som si ta predstavila ako to hovoris. Myslim na teba,
    Janka

     
  • At 3:25 AM, Anonymous Anonymný said…

    katka nebut k nim az taká milá veď si to nezaslúžia

     
  • At 12:12 AM, Anonymous Anonymný said…

    :(((( ale inak sa mas, dufam, dobre:)
    a vies, co sa stalo mne? mam diplomovku u Zentkovej! a celkom sa mi ten pocit paci. som normalna? co na to tvoj analyzujuci pohlad?

     
  • At 8:59 AM, Blogger sopliatko said…

    evka,dobry krok...snad to neolutujes

     

Zverejnenie komentára

<< Home