Co kukaš?

pondelok, septembra 26, 2005

Prekážková dráha

Rozmýšľam dat tým, prečo sa stáva, že tí. čo ťa majú podržať, ťa potopia.Asi preto,lebo oni ta nemali podržať. Rozmýšľam aj nad tým, prečo keď niekto má na niečo dar a robí to z celého srdca,tak mu to vezmú.No čo si má človek o tom myslieť? Keď niekto je nevyhovujúci,vyhodia ho.Tak je to asi v práci.(Mohli by ma vyhodiť:) Ale prečo je to tak aj v službe? Prečo nikto je niečím väčším,ako ten druhý? Dáva mu na to právo nejaká škola? Veď Ježiš nepoužíval veľkých, silných a múdrych,ale slabých. Prečo to niekedy vyzerá tak,že najlepšie je opustiť loď? Chcela by som vidieť, ako by sa tválili tí veľkí šéfovia,keby všetci, čo sú v niečom zapojení, všetko nechali tak a odišli.Takí tichý protest.Možno sa to stane.Možno sa nestane nič. Viem si predstaviť, kto by bol braný na zodpovednosť. Vždy ten, čo drží veľa vo svojich rukách a robí to tak,ako by mal, je ten najhorší.Pretože veci sa nemajú robiť tak,ako chce Boh,ale tak,ako chce nejaký predpis,nejaký farár, nejaká stará zatuchlinou napachnutá kniha napísaná ľuďmi,čo už dávno zomreli. Ale je tu jedna vec , čo je na tom všetkom dobrá. Nová generácia. Toto tu asi dlho nenechám,lebo čo ak sa sem dostane nejaký ...to je fuk.

2 Comments:

  • At 11:38 PM, Anonymous Anonymný said…

    Notes from a Maligned Blogger
    Attacks versus Comment and Debate As Bloggers, most of us who write on these pages are very used to getting comments; Pro and Con.
    , Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!
    I have a fish tank supply site/blog. It pretty much covers fish tank supply related stuff.
    Come and check it out if you get time :-)

     
  • At 9:06 AM, Anonymous Anonymný said…

    hmmm, ta to co? ta ale s tebou suhlasim, musi prist nova generacia, my sme ta nova generacia. Ale kazda generacia potreebuje vodcov, alebo kvazi vodcov. Sak ale byt vodcom je najtazsie, ma najacsiu vahu zodpovednosti aj ked povedia druhi - ved to Boh vsetko riadi, hej, houby, ale ty to musis s nim kozultovat a vodca je most, predstav si ze cez ten most prejde denne niekolko tisic aut, su to ludia a su to aj veci od Boha, myslienky, hirechy a hriechy, jeeeeeeemine, tolko spiny a este aj tie nalady. Ach byt vodcom je tazke, lepsie je byt kvazi vodcom heheh :) tym som chcela povedat ze sa uz strasne vela hovori o tom ze jak byto malo byt, ale treba zacat konat, Katik, povzbudzujem ta k tomu, ak vidis veci inak, konzultuj s Bohom, ludmi a ked vidis potrebu zmeny tak bud prvou co to zacne, ver ze malo ludi ma na to guraz, ale o to vyscie pozehnanie ma potom. howk

     

Zverejnenie komentára

<< Home