Co kukaš?

štvrtok, septembra 22, 2005

A tak...

Existuje niečo také, ako kinománia?:))) Táto otázky nevznikla len tak od seba,ale bola vyvolaná poznámkou, že to je asi mánia ísť 2krát za sebou do kina. No dobre, ale to nie je podstatné.Podstatné je, čo človek v tom kine vidí. Tak v pondelok sme išli na "Pád tretej ríše" a myslím si, že keby sa ma niekto opýtal z autorov filmu, tak by som im poradila,aby ho skrátili a aby tomu dali rýchlejší spád. No ale dozvedeli sme, ako to možno bolo na konci 2.svet.vojny z pohľadu Nemcov a hlavne ľudí okolo Hitlera. Podľa toho filmu to bol taký divný človek, čo si nechcel priznať pravdu, ale na druhej strane dokázal byť milý a jeho verní ho priam zbožňovali.Hlavne niekoľko žien. Keď zomrel, tak títo šialení ľuda zrazu stratili zmysel života a robili zúfalé veci. Napríklad jedna žena a jej manžel otrávili svojich 5 či 6 krásnych detí. A podobne. Nechápem čím ich ten starec tak oklamal. Dalo by sa tu ešte písať veľa o tom filme,ale nestojí to za to.Možno len trošku z dejepisu.A ako povedal Matoohm:"Chcem späť vstupné!"
V utorok sme sa s Džankou vybrali na Klub filmového diváka na "Božskú Júliu" To bola taká sranda. Kandy musí naozaj ľutovať, že nešiel s nami. Nebudem tu opisovať film,lebo kto nevidel, nebude si myslieť, že to bolo také fajn.
Včera bola asi streda.Mali sme malé stretko v kaviarni. Uvedomila som si,ako rýchlo dokážu kresťania zahasiť kresťana. Uff to je sila.

1 Comments:

  • At 3:27 AM, Anonymous Anonymný said…

    Permalink
    David Segal: At the Gotti Trial, a Mob Scene. 09/21/05 Mickey Kaus: The NYT's Premium Discontent.
    Greetings! Your blog rocks! I will definitly bookmark it!

    I have a start home business site/blog. It pretty much covers start home business related stuff.

    Check it out if you want :-)

     

Zverejnenie komentára

<< Home